alvsbylinedance.se

I onsdags var jag och mamma på dansen och vi fick genomgång på två men jag kunde ju redan en så jag var bara med på then theres me men mamma fick också genomgång på stealing apple och jag vet inte hur man her ut videofilmer så ni får gå ut på (älvsby linedance gäng hemsida och klicka på videofilmen om ni ska se videon annars får ni bara se på beskrivningen) och det kan inte vara kul att läsa. Men nu ska ni få adressen till hem sidan det är (alvsbylinedance.se) och sen när vi kom hem så duchade jag och gick och la mig.


olyckan

Hej idag är det en dag närmare lov och en dag närmare slutet på praov men ni vill säkert veta varför jag skrev olyckan. Jag skrev det för Ludwig och Shirwan krockad med varan på rasten och Shirwan fick en fläskläpp och Ludwig fick en bula men Shirwan kunde knapt dricka äta eller prata för det gjorde så ont. Men annars har jag inte gjort så mycket idag för syrran har varit i stockholm så det var bara jag och pappa hemma men sen kom linda elis och leo men när linda och elis gick hem så var leo kvar så jag och leo spelade ett bil spel på playstation 2 och sen ritade vi en stund. Det är allt jag har gjort idag och nu ska jag göra mig nattis så gn:)


what I did and why I never blogs

Hej jag vet att jag aldrig bloggar men ska försöka bättra mig och få be syrran om tips till bloggen för jag vet typ aldrig vad jag ska göra:) men jag vet ialla fall vad vi har gort i veckan och jag tänker sammanfatta allt.
Alla nior har praov i två veckor och jag har varit på bäck och tänker vara där en till vecka. Och barnen jag är med är söta och dom har en massa frågor om mig, typ vad det är för prickar jag har i ansiktet och varför jag är där vad jag heter och sånt. Men nu kan dom mitt namn och jag har svarat på frågor och sånt men snart är det slut på praov och jag kommer säkert sakna dom mycke. Men om typ 10år så kommer dom säkert ha glömt bort mig men jag har kommer inte glömt bort dom.
I helgen har jag inte gort så mycke men jag och syrran har set på anastasia medan mamma och pappa har set på hockey hos gudde och mattias sen åt vi ost och kex det var gott i idag har vi sett på fångarna på fortet och sen kom farmor och farfar hit men nu ska jag gå så hejdå skriver nån gång:)

street dance number too

http://www.youtube.com/watch?v=5ZSAnUGLH8g&feature=player_detailpage


latin

Amor vincit omnia et nos cedamus amori   ni som vet vad det betyder utan hjälp från internet är bra på latin ni andra är inte lika bra:)

dengulabullen.blogg.se

tjo idag har jag varit på skolan har haft engelska,so,idrott,matte å svenska.  På engelska hade vi nå typ prov om typ hur bra vi kunde om nyheter å sånt, So såg vi nån film om kastsystemet i Indien. Idrotten vart de bandy å matten var väll ok för de e typ det enda jag e bra på i skolan. Å Svenska så skrev vi krönika å jag skriver om JORDENSUNDERGÅNG fast den går ju fan aldirg under. Då jag komma hem chilla jag pung å nu e jag med min syrra.  å ni kan kolla på hennes blogg för att hon e BÄST.  Men bloggar mera sen någon gång eller nå. CIAO :)



RSS 2.0