hahaha timon och pumba är bäst :)

http://www.youtube.com/watch?v=jLHNZOAQVFg


http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=4P8v3AO0D5s&NR=1

sur på mamma

TjoTjo jeg är sur på mamma för att hon väckte mig när vi skulle hem. Jag låg så skönt under en filt i soffan hos nina det var varmt och skön och när jag gick ut var det typ -23 grader skå gå så hejdå.


my jacket :)


video från tp


onsdag gym sen dans

tjotjo jag haft skola inte ovanligt sen for vi på gymmet och jag var helt slut efter det men efter det for vi hem och åt chykling med ris och sås och det var så sjukt gått att jag inte kan berätta mer än så:) och sen ner till byn och dansa linedance fick låra meg en ny som hette foot lose ni kan gå in på hemsida alvsbynlinedance.se och klicka på kamran. men nu ska jag gå se herrrrrrrråå:)


funny but hard Tuesday

tjotjo jag vet att det är ett hopp menllan förra inlägget och det häre, och jag kommer skriva måndagens nån annan dag för jag tänkte he ut en video men vet inte hur man gör:) i alla fall i tisdags var det lektioner som vanligt men vi hadde bad på idrotten och ludde hadde egen lektion:) det var kul och efter skolan gymmade jag syrran och MAJA. Efter det for jag hem och åt rester och sen ner till kanis och åkte med MAJA det var roligt. När jag kom hem drack jag varm choklad men marshmellos:)








RSS 2.0