tp and no school tomorrow

hej idag har jag redovisat och backa en kaka som heter amandas cocoskaka jag vet inte om den var god jag fick inte smaka min kaka det var dåligt sen när vi igentligen skulle ha so så flyttade vi musik instrumen sen åkte jag hem och jag gör typ inget nu men skriver snart igen:)



p.s det är inte den kakan jag bakade:)


jag ska börja med tp hela dagen imorgon fram till påsk sen är det lov och efter det börjar skolan jag längtar tills  premiär i april.

ont på kroppen

hej jag har så jävla ont på vänster sida och i min nacke. men jag tackar min hjälm att jag hade den och inte fick några skador men nu ska jag vila så jag årkar med skolan på måndag så herrrrrrrrråååååå :)



Ny färg på håret :)

Idag har jag färgat mitt hår brunt och det vart bra och jag är jätte nöjd över det och nu kommer ni få bilder på före och efter färgningen :D



monday

tjo bloggen idag har jag varit i kanis och åkt med mamma det var roligt :)



sen åt vi flat palt med stekt fläsk det var så jävla gått



efter det badade jag badkar :P



och nu ska jag gå och lägga mig så go natt sov gott :)


solit väder

tjo bloggen igår földe jag med fanny ut och hon tog kort:) sen kom fannys vänner bea och linnea hit och då åt dom en mat och jag en annan jag åt kyckling med nudlar det var gått. sen spelade vi rycktet går, brain storm och ett till spel det var kul:)

 

idag har jag varit ute och suttit å grillat korv det var ganska mysigt och jag frös typ igäll ska gå så hej då




looooooooovvvvv

ja nu är det lov efter att försökt rädda våran snöskulptur för nån jävel hade hett sönder våran kobra som kom up ur en korg. den var så himla vacker eller hur men dom hedde sönder den så vi laga den från korgen och upp :) men den nya är och så fin men inte lika :D





RSS 2.0