Luleå :D

Tjoo,   varit i luleå vart lite grejer hem idag kolla bliderna.  Herrå pösssssssss<33





gymmet



TjoTjo har varit på skolan och på slöjden har jag syt armarna och jag längtar till på fredag och efter det var jag och syrran på gymmet. Och nu gör jag inget men imorgon ska jag mamma och Fanny till Luleå:)

palt och guitar hero

TjoTjo skola som vanligt och efter det gick jag till nina och åt blodpalt det var gott sen spelade jag guitar hero med mamma och andreas alltså ninas kille och sen har vi också ätit en semla men efter det for jag och mamma hem men nu ska jag gå herrå:)

träna på bas

TjoTjo idag har det varit skola och jag slutade två så då tränade jag på bas till tp men sen kom fanny så då gick vi till gymmet och var då i ungefär 1:30 minuter. Efter det for vi hem med mamma och då åt vi mat sen ner på linedance och jag lärde mig två lätta danser men dom var inte roliga och nu ska jag gå herrrrrrrrrrråå:)

hos nina





TjoTjo jag vet att jag inte skrev igår så det blir idag iställe och jag var ju på skolan och sen på gymmet med bästa systen. Vi hade en som visar hur apparaterna fungerar sen gjick vi till nina och åt spagetti och köttfärsås det var gått skriver snart:)

P.S har ingen bild på dom så jag tog en från ninas foton:)


första tp


TjoTjo idag har jag varit på skolan och vi har haft vår första tp samling eller vad det nu kan heta men sak samma jag valde att vara i ljud/ljus och musik gruppen men jag valde musik och vi var bara 6 stycken 7 med mig men jag kan skriva namnen men det vill jag inte.:) När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket men jag har varit hos elis en stund och då hadde han bada i cirka 45 minuter men nu ska jag gå herrå puss:)

so-färdig och mys




TjoTjo imorse väckte fanny mig och hon väger mycke för hon la sig på mig. Sen när jag åt frukost så gjorde jag färdigt so och nu ser jag Alice i Underlandet.

Ny header :)

Fanny har fixat min header till mej ( tryck f5 för å se ) :D  TAAAAAAAAAAACCCCKKKKKK!!!!!!!!! Fanny :)




kortfattning av jullovet

hej jag vet att jag inte ha skrivit så mycke men jag kan kortfatta det jag har gort under jullovet jag har varit hos mormor på julafton sen på annandagjul fylde mormor år och då for till henne såklart. Och sen gjorde jag inte nått specielt jag har spelat ett spel som var skit roligt och det heter Rycktet Går. Ja det var bara nyår kvar och då var vi hos jörgen och linda och det var också kul:p. Men idag har jag syrran och mamma varit ute och gått och en sak säger jag, jag ska aldrig mer ha mina powerdojer för dom klämmer på mina vader det var allt så nu ska jag se på polisskolan 1 på tv så hejdå.:p

RSS 2.0